vrijdag 17 oktober 2014

5 jaar herdenkingsmiddag!

Op 1 oktober hebben we ons 5 jarig jubileum gevierd! 5 jaar, waarin lief en leed is gedeeld met zoveel mensen. 5 bijzondere jaren waarin we geprobeerd hebben om voor nabestaanden het mooiste afscheid van de wereld te maken. 5 jaar, zoveel geleerd, zoveel meegemaakt….

Maar ook 5 jaar herdenkingsmiddag! Veel mensen vinden het fijn om in ieder geval éénmaal per jaar in alle rust stil te staan bij het overlijden van hun dierbare. Als je niet kerkelijk bent, is er geen ‘officiële’ gelegenheid meer om te herdenken, vandaar deze middag. Maar ook als je wel naar de kerk gaat, is het een fijn moment. Iedereen is welkom.

Het is weer zover op zaterdag 8 november. Je bent van harte welkom van 16.00 - 18.00 uur in het Andreashuis in Naarden Vesting aan de Turfpoortstraat 29.
Het team dat al 5 jaar vrijwillig meewerkt aan deze middag, zorgt voor een sfeervol samenzijn waarbij veel wordt gezongen, verhalen worden verteld en geliefden worden herdacht. Het ‘herdenkingsteam’ is inmiddels een hechte club mensen. Marlonneke van der Does, Chris Bruist, Mary van Eldik, Alwin Kluit, Stefanie Koorlaar, Janneke Kransberg, Saskia van de Linde en Nico Snel; dank voor 5 jaar herdenkingsmiddag!

De organisatie van de herdenkingsmiddag is in handen van Alma Uitvaartzorg.
Toegang is gratis, voor de drankjes na afloop wordt een vergoeding gevraagd.
Wil je gegarandeerd zijn van een zitplaats, meld je dan van te voren aan door een mail te sturen naar info@almauitvaartzorg.nl of te bellen naar 035 - 6910743.

Graag tot 8 november,
Barbara Alma

P.S. In aansluiting op deze middag geeft Tineke Rodenburg een lezing over rouw.
De bijeenkomst is gratis toegankelijk op maandag 10 november van 19.30 – 20.30 uur. Je bent van harte welkom in de Witte Kerk op de Koningin Wilhelminalaan 15 te Naarden.
Aanmelden kan via 035-6910743 of info@almauitvaartzorg.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten